-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Mikov
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Cena:
145,00
PLN
Mikov Ruby 408-ND-11Z to ząbkowany nóż do steków, który pozwala na szybkie i sprawne porcjowanie steka niezależnie od stopnia wysmażenia. Nóż do steków Mikov - w sklepie z nożami KolbaMikov Ruby 408-ND-11Z ma ząbkowaną krawędź tnącą, która bez trudu poradzi sobie z krojeniem mięsa, niezależnie do tego, czy lubimy steki o bardzo dobrze wysmażone (well done), czy tylko lekko obsmażone z obu stron (blue). Ząbkowane ostrze można wykorzystywać zarówno do krojenia steków, jak i plastrowania mięsnych pieczeni. Ząbkowaną klingę o długości 114 mm wykonano z martenzytycznej stali DIN 1.4116 hartowanej do twardości 55 HRC. Jest to niemiecka stal nierdzewna (odporna na korozję w warunkach kuchennych), która dosyć długo utrzymuję ostrość roboczą. Nóż ma profilowaną rękojeść z naturalnego drewna, dzięki której operowanie nożem jest wygodne i sprawne. Doskonałe spasowanie rękojeści i klingi zapobiega przywieraniu zanieczyszczeń, baterii i resztek żywności w zakamarkach noża. Nóż pakowany jest do wyściełanego pudełka z zapięciem magnetycznym. Cechy 408-ND-11Z:
Polecamy
109,90
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
69,99
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
98,90
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
349,00
PLN
Wysyłka gratis!
119,99
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
129,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
115,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
119,99
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
65,01
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
369,00
PLN
Wysyłka gratis!
×
A może rabat 3%
Poczekaj chwilę! Może skusi Cię kod rabatowy na zakupy 3% za samo zapisanie się do newslettera?
|