Wczytuję dane...

Cena:
135,00 PLN

Model: r-0093-068

Kod producenta: r-0093-068

Gwarancja: 2 lata

Realizacja zamówienia: 3 dni Dowiedz się więcej

podany czas dotyczy czasu do wysyłki. dodatkowo dochodzi czas doręczenia około :

 

kurier GLS (14.90 zł) - 1 dzień roboczy

kurier GLS pobranie (18.90 zł) - 1 dzień roboczy

pocztex 48  (15 zł) - 2 dni robocze

pocztex 48  pobranie (19 zł) - 2 dni robocze

paczkomaty  (9.90 zł) - 1 dzień roboczy (zdarzają się doręczenia w sobotę)

 

Dla zamówień powyżej 300 zł - dostawa GRATIS

Koszt wysyłki od: 10.90 PLN

Zwrot do 14 dni
Możliwość odbioru osobistego
Szybka dostawa

Charakterystyka:

  • Do podgrzewania płynów.
  • Wysokość 9,5 cm.
  • Średnica 10 cm.
  • Pojemność 0,75 litra
  • Z praktyczną wylewką („dziobem”) i rączką.
  • Nadaje się do wszystkich typów kuchenek (gazowych, elektrycznych, szklano-ceramicznych, indukcyjnych(w zależności od minimalnej średnicy wykrywanej przez kuchenkę), otwartego ognia.
  • Energooszczędne gotowanie.
  • Łatwe do czyszczenia.


    Nasz popularny garnek z dzióbkiem tym razem w beczułkowatym kształcie:
    Dzięki okrągłemu uchwytowi garnek z dziobem nadaje się również do serwowania płynów bezpośrednio na stole. Obręcz jest zaokrąglona - zroszony brzeg w języku emalii - metal jest wygięty, aby stworzyć okrągłą i stabilną obręcz.
    Ten dzbanek na mleko jest popularnym pomocnikiem w kuchni i jest dostępny we wszystkich naszych seriach

    Emalia to materiał wykonany z żelaza, które zostało stopione ze szkłem w wysokich temperaturach.
    Nasze wyroby emaliowane można stosować na wszystkich rodzajach kuchenek (gazowych, elektrycznych, szklano-ceramicznych, indukcyjnych, a nawet nad otwartym ogniem).
    Dzięki żelaznemu rdzeniu emalia błyskawicznie przewodzi ciepło i magazynuje je w sposób zrównoważony, co pozwala na energooszczędne gotowanie. Doskonała higiena dzięki nieporowatej, gładkiej szklanej powierzchni. Naczynia emaliowane polecane są również osobom uczulonym na nikiel.

    Wskazówka:

    Podczas podgrzewania mleka wlej kilka kropel wody do dzbanka i podgrzej tylko na średnim poziomie, wtedy mleko nie będzie się tak łatwo przypalać.