-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.De buyer
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Cena:
69,00
PLN



Cechy produktu
Rant perforowany wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, idealny do wypieku tart, quiche oraz ciasta kruchego czy francuskiego. Nadaje się do intensywnego, profesjonalnego użytku. Można stosować do zimnych lub gorących wyrobów cukierniczych - bez ograniczenia temperatury. Równomierne, idealne wypieczenie ciast dzięki 2-milimetrowym perforacjom na całej powierzchni rantu. Perforowana konstrukcja zapewnia doskonałe przewodzenie ciepła dla szybkiego, równomiernego pieczenia i odprowadzenia pary w celu uzyskania chrupkości ciasta. Perforacje o średnicy 2 mm AIR SYSTEM®:
Parametry produktu
|