-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Birkmann
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Cena:
69,00
PLN
Kup cały komplet !



BLACHA DO PIECZENIA ALZACKIEJ TARTY I INNYCH TYPÓW PIZZY Forma posiada wyjątkowo trwałą warstwę nieprzywieralną. Ułatwia to wyciąganie pizzy z blaszki oraz jej czyszczenie po zakończeniu pieczenia. Perforowane dno blachy zapewnia idealną cyrkulację powietrza, co daje efekt chrupiącego ciasta. Przeznaczona do stosowania w piekarnikach do temperatury 230 stopni C. Tarte flambée to alzacka wersja pizzy, na cienkim jak opłatek cieście (po alzacku flammekueche, a po niemiecku flammkuchen). Nazwa (w wolnym tłumaczeniu - płonąca tarta, płonące ciasto) odnosi się do sposobu jej pieczenia, w bardzo gorącym, opalanym drewnem piecu chlebowym. Tarta w tak wysokiej temperaturze rzeczywiście prawie płonie, a na pewno mocno podpalają się jej brzegi. Podobno dawniej piekarze sprawdzali czy piec chlebowy osiągnął właściwą temperaturę wkładając do niego na próbę właśnie jedno flammekueche. Myć tylko ręcznie. Wymiary: 32cm [śr.] |