-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Dellinger
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Cena:
681,44
PLN



Nóż Dellinger SAMURAI Chef 200 mm [K-HP8]Nóż z serii SAMURAI o długości 200 mm zwany Szefem kuchni jest idealny do wszechstronnego użytku. Dzięki temu, że grzbiet noża i ostrze zwężają się ku czubkowi, ma idealny kształt do każdego rodzaju cięcia. Nadaje się do krojenia mięsa, krojenia ryb, krojenia, czyszczenia mięsa i ryb, owoców i warzyw. Umieszczona wyżej końcówka pozwala na siekanie ziół lub orzechów w kołysce. Jest to najpopularniejsze ostrze zarówno w profesjonalnej jak i domowej kuchni. Ostrze noży z serii Samurai składa się z rdzenia ze stali VG-10 o twardości 61+/-1 w skali Rockwella, który jest umieszczony pomiędzy 66 warstwami stali nierdzewnej o różnych twardościach, co zapewnia wyjątkową odporność i wytrzymałość. Dzięki temu na ostrzu widać poszczególne warstwy, które tworzą niepowtarzalny, niepowtarzalny i mieniący się damasceński wzór, przywodzący na myśl wzburzone morze. Ten wzór minimalizuje tarcie podczas cięcia i zapobiega przywieraniu materiału do ostrza. Rękojeść wykonana jest z materiału G-10 i ozdobiona centralnym mozaikowym nitem z emblematem samuraja. Materiał G-10 jest bardzo atrakcyjny i cieszy się dużym zainteresowaniem. Rękojeści zostały zaprojektowane tak, aby idealnie leżały w dłoni i zapewniały wygodę. Noże są doskonale wyważone i zapobiegają zmęczeniu dłoni. Zapewnia to maksymalną kontrolę i dokładność. Posiadają specjalnie zaprojektowany kształt osłony dla chwytu noża azjatyckiego.
✅ Nigdy nie myjemy noża w zmywarce. Aby zachować ostrość, umyj nóż ręcznie i natychmiast wysusz.
|