-
Zalaczniki bezpieczenstwa
Załczniki do produktuZałaczniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu.
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Victorinox
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Cena:
99,90
PLN
135,00 PLN
Oszczędzasz 35.10 PLN
Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.19 dł. 19 cm.
Opis: - długość całkowita 31,5 cm - waga: 113 g
|
Super nóż do każdej kuchni. Wygląda może niepozornie, ale jest bardzo funkcjonalny. Mam go od kilku dni i gotowanie stało się przyjemnością. Wszystko szybko się szatkuje i kroi - nóż jest ostry i po prostu śmiga po desce. Rączka wykonana jest z delikatnie chropowatego plastiku więc pewnie się go trzyma w ręku i można myć w zmywarce.
Zalety
Wady
Nóż pierwsza klasa! Kupiłem go sobie, bo czasem lubię pobawić się w „producenta” wędlin i samodzielnie przygotować mięso, a bez dobrego sprzętu nie jest to takie proste. Przez jakiś czas szukałem odpowiedniego noża, ale dopiero gdy zobaczyłem, że w swojej ofercie ma go Victorinox stwierdziłem, że warto wydać na niego te parę złotych ;) Mam już scyzoryk od nich i wiem, że przykładają się do swojej pracy, dlatego nie miałem wątpliwości, że nóż też będzie świetny. Doskonała jakość i precyzja wykonania za dobrą cenę!
Nóż do mięsa Victorinox Fibrox 5.2003.19 był zakupem eksperymentalnym, trochę w oparciu o bardzo wysokie oceny, jakie noże tego producenta zbierają w Internecie. I muszę przyznać, że się nie rozczarowałem. Cena nie jest niska, ale rozumiem, że jest to koszt, jaki należy ponieść licząc na rozwiązanie wysokiej jakości i wcale nie wydaje mi się, aby był to jakiś wyjątkowo poważny problem. Muszę też przyznać, że początkowo nie obchodziłem się z nożem najostrożniej, a mimo to nie ma na nim nawet śladu uszkodzeń. Polecam nie tylko szefom kuchni.
Zalety