Wczytuję dane...

Cena:
349,00 PLN

Model: ro-13211

Kod producenta: RO-13211

Gwarancja: 2 lata

Realizacja zamówienia: 3 dni Dowiedz się więcej

podany czas dotyczy czasu do wysyłki. dodatkowo dochodzi czas doręczenia około :

 

kurier GLS (14.90 zł) - 1 dzień roboczy

kurier GLS pobranie (18.90 zł) - 1 dzień roboczy

pocztex 48  (15 zł) - 2 dni robocze

pocztex 48  pobranie (19 zł) - 2 dni robocze

paczkomaty  (9.90 zł) - 1 dzień roboczy (zdarzają się doręczenia w sobotę)

 

Dla zamówień powyżej 300 zł - dostawa GRATIS

Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!

Zwrot do 14 dni
Możliwość odbioru osobistego
Szybka dostawa

Patelnia do wielu zastosowań.
Jajecznica z bekonem, delikatne naleśniki, coś na lunch, delikatne filety rybne czy coś chrupiącego – patelnia ze stali nierdzewnej ROESLE jest gotowa na wszystkie Twoje ulubione potrawy. 
Łatwe czyszczenie w zmywarce jest tak samo możliwe, jak użycie niewielkiej ilości tłuszczu do smażenia. Dzięki średnicy 24 cm masz odpowiednią patelnię do każdego dania. 

Podstawa ze stali nierdzewnej z aluminiowym rdzeniem szybko i równomiernie przewodzi ciepło.

Patelnia wykonana ze stali nierdzewnej 18/10 z powłoką zapobiegającą przywieraniu ProPlex

- Odporny na temperaturę do 260 stopni C
- Bez PFOA
- Idealna do smażenia z niewielką ilością tłuszczu
- Idealna do potraw z jajek/mąki, a także ryb, mięsa i warzyw
- Zamknięta podstawa z aluminiowym rdzeniem dla równomiernego przewodzenia i zatrzymywania ciepła
- Neutralna dla smaku
- Ergonomicznie ukształtowany uchwyt ze stali nierdzewnej
- Można myć w zmywarce
- Nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek: ceramicznej, elektrycznej, gazowej, indukcyjnej i piekarnika 

Instrukcja użytkowania i pielęgnacji:
Należy pamiętać, że metalowy uchwyt patelni może się nagrzewać podczas użytkowania. Dlatego używaj rękawicy kuchennej lub innej ochrony przed ciepłem. Aby uniknąć uszkodzenia powłoki zapobiegającej przywieraniu, nigdy nie podgrzewaj patelni bez zawartości. Nie używaj ostrych przedmiotów na patelni.

WSKAZÓWKA:
Aby oszczędzać energię, średnica naczynia i rozmiar płyty powinny być takie same. Aby uchwyt nie nagrzewał się niepotrzebnie, płomienie na kuchenkach gazowych nie powinny wystawać poza dno naczynia.