Wczytuję dane...

Cena:
272,00 PLN

Kod producenta: CRS8

Gwarancja: 2 lata

Realizacja zamówienia: 1 dni Dowiedz się więcej

podany czas dotyczy czasu do wysyłki. dodatkowo dochodzi czas doręczenia około :

 

kurier GLS (14.90 zł) - 1 dzień roboczy

kurier GLS pobranie (18.90 zł) - 1 dzień roboczy

pocztex 48  (15 zł) - 2 dni robocze

pocztex 48  pobranie (19 zł) - 2 dni robocze

paczkomaty  (9.90 zł) - 1 dzień roboczy (zdarzają się doręczenia w sobotę)

 

Dla zamówień powyżej 300 zł - dostawa GRATIS

Koszt wysyłki od: 12.90 PLN

Zwrot do 14 dni
Możliwość odbioru osobistego
Szybka dostawa
Patelnia ze stali węglowej idealna do jajek, omletów i sosów 

Wielozadaniowa stalowa patelnia kultowej marki Lodge sprawdzi się w każdej kuchni. Średnica patelni 20 cm będzie uniwersalnym zastosowaniem do przygotowania wielu potraw. 

Zalety patelni ze stali nierdzewnej Lodge: 

  • Stal nierdzewna to naturalny materiał, który szybko się nagrzewa i doskonale magazynuje ciepło. Dzięki temu nie musisz się martwić, że potrawy szybko wystygną. 
  • Patelnia Lodge jest lekka, więc bez problemu można przenosić ją z kuchenki na stół. 
  • Uniwersalny niewielki rozmiar, który sprawdzi się do przygotowania jajek, omletów, sosów, szakszuki, warzyw czy okrasy. 
  • Patelnia Lodge może być używana na każdej płycie grzewczej: gazowej, indukcyjnej, elektrycznej, a także w piekarniku czy na otwartym ogniu. 
  • Stal węglowa wraz z upływem czasu zyskuje lepsze właściwości nieprzywierające. 
  • Wyprodukowana w USA w firmie z ponad 100-letnią tradycją. Nie zawiera PFOA oraz PTFE. 
Patelnia Lodge ze stali węglowej będzie wyglądać świetnie w każdym domu czy restauracji, szczególnie w klimacie retro lub loftowym.Doskonale sprawdzi się do gotowania i serwowania w miejscach gastronomicznych. Została zaprojektowana, aby służyć przez lata. Patelnia stalowa Lodge jest wstępnie sezonowana 100% olejem roślinnym. Nadaje się od razu do użytku. 

Nie należy myć jej w zmywarce, a po każdym czyszczeniu ciepłą wodą z mydłem, wytrzeć dokładnie do sucha i przetrzeć szmatką nasączoną olejem jadalnym.

pobierz
Instrukcja obsługi (PDF - 53KB)