Cena:
719,20
PLN
Zwrot do
14 dni
Możliwość odbioru
osobistego
Szybka
dostawa
Długi japoński nóż z ząbkowanym ostrzem, którym można pokroić każdy rodzaj pieczywa, nie przyciskając go nadmiernie do deski. Cienka i ostro tnąca krawędź znakomicie poradzi sobie z twardą, chrupiącą skórką (np. bagietki), co pozwala otrzymać cieniutkie kromki i zachować przy tym kształt pieczywa. Dane techniczne: Ostrze - rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410 Rękojeść - brązowa micarta Twardość - 61 HRC +/- 1 Długość całkowita - 36,0 cm Długość ostrza - 23,0 cm Szerokość klingi - 3,1 cm Grubość klingi - 2,0 mm Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny Waga - ok. 187 g |
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
22,00
PLN
25,00 PLN
Oszczędzasz 3.00 PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
87,12
PLN
99,00 PLN
Oszczędzasz 11.88 PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
159,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
269,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
Polecamy
729,00
PLN
Wysyłka gratis!
1049,00
PLN
Wysyłka gratis!
689,00
PLN
Wysyłka gratis!
739,00
PLN
Wysyłka gratis!
399,00
PLN
Wysyłka gratis!
679,00
PLN
Wysyłka gratis!
369,00
PLN
Wysyłka gratis!
869,00
PLN
Wysyłka gratis!
1399,00
PLN
Wysyłka gratis!
439,00
PLN
Wysyłka gratis!