-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.KATAOKA Co., Ltd.198 Matsuhashi, Tsubame CityTsubame City, Niigata Prefecture,959-1202Japonia
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.Hiendkitchen Adam WolnyNatalii Gąsiorowskiej 10Warszawa,03-107Polska
Cena:
989,20
PLN



Tamahagane Kyoto VG-5 Nóż szefa 21 cm
Ostrze - 63 warstwowa stal nierdzewna SUS410 rdzeń VG-5 Rękojeść - czarna micarta Twardość - 61 HRC +/- 1 Długość całkowita - cm Długość ostrza - 21,0 cm Szerokość klingi - cm Grubość klingi - mm Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny Waga - ok. g Jeśli zamierzasz kupić nóż uniwersalny, którego będziesz używać na co dzień, dobrze jest mieć taki, który ma dobry wygląd i doskonałą jakość, prawda? Właśnie dlatego nóż szefa kuchni Tamahagane Kyoto jest zdecydowanie mądrym wyborem dla twojej kuchni. Piękny i bardzo skuteczny nóż jest idealny do pracy z owocami, ziołami, warzywami, mięsem i rybami. Rdzeń ma 3 warstwy stali VG5 , która jest podobna do znanej japońskiej stali VG10, ale ma mniej kobaltu. Dzięki temu stal VG5 jest bardziej odporna na korozję, a jednocześnie jest twarda. W rzeczywistości przy zawartości węgla od 0,7 do 0,8% ostrze osiąga wysoki poziom twardości 61 HRC w skali Rockwella. |