Wczytuję dane...

Cena:
98,99 PLN

Model: 803-762

Kod producenta: 803-762

Gwarancja: 2 lata

Realizacja zamówienia: 1 dni Dowiedz się więcej

podany czas dotyczy czasu do wysyłki. dodatkowo dochodzi czas doręczenia około :

 

kurier GLS (14.90 zł) - 1 dzień roboczy

kurier GLS pobranie (18.90 zł) - 1 dzień roboczy

pocztex 48  (15 zł) - 2 dni robocze

pocztex 48  pobranie (19 zł) - 2 dni robocze

paczkomaty  (9.90 zł) - 1 dzień roboczy (zdarzają się doręczenia w sobotę)

 

Dla zamówień powyżej 300 zł - dostawa GRATIS

Koszt wysyłki od: 9.60 PLN

Zwrot do 14 dni
Możliwość odbioru osobistego
Szybka dostawa

Profesjonalny japoński nóż do pieczywa Satake Tomoko 20 cm.

Noże kuchenne sprawdzają się jako doskonałe prezenty dla firm.

Solidny, ząbkowany nóż, który służy do cięcia różnego rodzaju pieczywaDzięki bardzo ostrej krawędzi tnącej nóż doskonale sobie radzi ze świeżymi, chrupiącymi wypiekami. Długie ostrze pozwala na komfortowe krojenie nawet największych bochenków, bez zgniatania delikatnego miąższu bułki czy chleba.

Profesjonalny japoński nóż do pieczywa Satake Tomoko 20 cm.

Ostrze: stal 1 warstwowa rdzeń 420J2

Twardość: 56-58 HRC

Długość całkowita: 32,6 cm

Długość ostrza: 20 cm

Szerokość Klingi: 3 cm

Grubość klingi: ok. 1,1 mm

Waga: ok. 75 g

Noże z serii Satake Tomoko to wspaniała propozycja dla zwolenników ekonomicznych rozwiązań w codziennej pracy. Wytrzymałe klingi wykonano z wysokowęglowej stali nierdzewnej 420J2, która jest wyjątkowo odporna na korozję i łatwa w ostrzeniu. Proste, drewniane rękojeści są przyjemne w dotyku. Noże z tej serii są wygodne w utrzymaniu i świetnie spełniają podstawowe funkcje w kuchni, a dla miłośników japońskich narzędzi ich cena jest naprawdę przyjazna.