Cena:
498,99
PLN

Zwrot do
14 dni

Możliwość odbioru
osobistego

Szybka
dostawa
Satake Daichi Nóż kuchenny do porcjowania 20 cmNóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso. Dane techniczne:Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob Twardość - 60 HRC +/- 1 Długość całkowita - 33,2 cm Długość ostrza - 20 cm Szerokość klingi - 3 cm Grubość klingi - ok. 2,1 mm Waga - ok. 150 g |
Polecamy
248,99
PLN
Koszt wysyłki od: 9.60 PLN
158,99
PLN
Koszt wysyłki od: 9.60 PLN
168,99
PLN
Koszt wysyłki od: 9.60 PLN
178,99
PLN
Koszt wysyłki od: 9.60 PLN
138,99
PLN
Koszt wysyłki od: 9.60 PLN
138,99
PLN
Koszt wysyłki od: 9.60 PLN
158,99
PLN
Koszt wysyłki od: 9.60 PLN
548,99
PLN
Wysyłka gratis!
388,99
PLN
Wysyłka gratis!
178,99
PLN
Koszt wysyłki od: 9.60 PLN