Cena:
549,00
PLN
Kup cały komplet !
Zwrot do
14 dni
Możliwość odbioru
osobistego
Szybka
dostawa
Satake Daichi Nóż kuchenny do porcjowania 20 cmNóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso. Dane techniczne:Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob Twardość - 60 HRC +/- 1 Długość całkowita - 33,2 cm Długość ostrza - 20 cm Szerokość klingi - 3 cm Grubość klingi - ok. 2,1 mm Waga - ok. 150 g |
Polecamy
149,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
389,00
PLN
Wysyłka gratis!
235,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
139,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
549,00
PLN
Wysyłka gratis!
189,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
169,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
179,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
169,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN
249,00
PLN
Koszt wysyłki od: 12.90 PLN