Wczytuję dane...

Cena:
1988,99 PLN

Model: h-v10d-sa-180iw

Kod producenta: h-v10d-sa-180iw

Gwarancja: 2 lata

Realizacja zamówienia: 2 dni Dowiedz się więcej

podany czas dotyczy czasu do wysyłki. dodatkowo dochodzi czas doręczenia około :

 

kurier GLS (14.90 zł) - 1 dzień roboczy

kurier GLS pobranie (18.90 zł) - 1 dzień roboczy

pocztex 48  (15 zł) - 2 dni robocze

pocztex 48  pobranie (19 zł) - 2 dni robocze

paczkomaty  (9.90 zł) - 1 dzień roboczy (zdarzają się doręczenia w sobotę)

 

Dla zamówień powyżej 300 zł - dostawa GRATIS

Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!

Zwrot do 14 dni
Możliwość odbioru osobistego
Szybka dostawa

Ręcznie kute dzieło mistrza Takeshi Saji, 61 wyjątkowych warstw stali wykutych w technologii "Black finish"

 

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.

Dane techniczne:
- Ostrze: stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
- Rękojeść: kość bycza
- Twardość: 61 HRC
- Długość całkowita: 31 cm
- Długość ostrza: 18 cm
- Szerokość klingi: 5 cm
- Grubość klingi: ok. 2.5 mm
- Waga: ok. 220 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1:61
Klinga nierdzewna:Tak
Sposób ostrzenia:Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa:Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści:Klasyczna nitowana
Rodzaj noża:Nóż kuchenny
Długość ostrza:18 cm
Typ ostrza:Santoku
Stal:VG-10