Cena:
299,00
PLN
Dzięki okrągłemu naczyniu z sześcioma otworami w szybki i łatwy sposób przygotujesz wykwintne dania ze ślimakami w roli głównej. Ten praktyczny pomocnik sprawi, że nawet najbardziej charakterystyczne dla kuchni francuskiej dania ugotujesz niczym prawdziwy profesjonalista. Delikatnie podniesiony rant umożliwia ich zapiekanie w serze bądź w przepysznym, aromatycznym maśle ziołowym. To czarne, wygodne naczynie o średnicy 14 cm wykonane zostało z litego żeliwa, będącego prawdziwym klasykiem wśród naczyń do pieczenia. Sprawia, że przyrządzane ślimaki ugotują się równomiernie i szybko nawet w amatorskiej kuchni. Wygodne uchwyty umożliwiają łatwe przenoszenie oraz serwowanie potraw bezpośrednio na stole. Dzięki naczyniu do ślimaków Staub przeniesiesz kawałek Francji do swojego domu, zachwycając prawdziwymi delikatesami. CECHY SZCZEGÓLNE
WYMIARY
|