Cena:
669,00
PLN
Zwrot do
14 dni
Możliwość odbioru
osobistego
Szybka
dostawa
Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb. Dane techniczne: Ostrze - rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410 Rękojeść - czarna micarta Twardość - 61 HRC +/- 1 Długość całkowita - 36,8 cm Długość ostrza - 24,0 cm Szerokość klingi - 3,6 cm Grubość klingi - 2,1 mm Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny Waga - ok. 178 g |
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
239,00
PLN
Koszt wysyłki od: 10.90 PLN
199,00
PLN
Koszt wysyłki od: 10.90 PLN
118,00
PLN
Koszt wysyłki od: 10.90 PLN
139,00
PLN
Koszt wysyłki od: 10.90 PLN
Polecamy
989,00
PLN
Wysyłka gratis!
739,00
PLN
Wysyłka gratis!
969,00
PLN
Wysyłka gratis!
739,00
PLN
Wysyłka gratis!
449,00
PLN
Wysyłka gratis!
869,00
PLN
Wysyłka gratis!
519,00
PLN
Wysyłka gratis!
1399,00
PLN
Wysyłka gratis!
1049,00
PLN
Wysyłka gratis!
629,00
PLN
Wysyłka gratis!