Wczytuję dane...

Cena:
669,00 PLN

Model: SNM-1113

Kod producenta: SNM-1113

Gwarancja: 2 lata

Realizacja zamówienia: 3 dni Dowiedz się więcej

podany czas dotyczy czasu do wysyłki. dodatkowo dochodzi czas doręczenia około :

 

kurier GLS (14.90 zł) - 1 dzień roboczy

kurier GLS pobranie (18.90 zł) - 1 dzień roboczy

pocztex 48  (15 zł) - 2 dni robocze

pocztex 48  pobranie (19 zł) - 2 dni robocze

paczkomaty  (9.90 zł) - 1 dzień roboczy (zdarzają się doręczenia w sobotę)

 

Dla zamówień powyżej 300 zł - dostawa GRATIS

Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!

Zwrot do 14 dni
Możliwość odbioru osobistego
Szybka dostawa

Specjalistyczny nóż o wydłużonym ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska, cienka klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dane techniczne:

Ostrze - rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410

Rękojeść - czarna micarta

Twardość - 61 HRC +/- 1

Długość całkowita - 36,8 cm

Długość ostrza - 24,0 cm

Szerokość klingi - 3,6 cm

Grubość klingi - 2,1 mm

Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny

Waga - ok. 178 g

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...