Wczytuję dane...
Cena:
249,00 PLN
Model: 10-08792-002
Kod producenta: 10-08792-002
Gwarancja: 25 lat
Realizacja zamówienia: do 3 dni Dowiedz się więcej

podany czas dotyczy czasu do wysyłki. dodatkowo dochodzi czas doręczenia około :

kurier - 1 dzień roboczy

poczta24 - 1 dzień roboczy

poczta48 - 2 dni robocze

paczkomaty - 1 dzień roboczy (zdarzają się doręczenia w sobotę)

Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Zwrot do 14 dni
Możliwość odbioru osobistego
Szybka dostawa

Termos obiadowy stalowy MASTER - 0.5L / Stanley

Red Dot - logoNAJWYŻSZA JAKOŚĆ WYKONANIA, NIEZWYKŁA TRWAŁOŚĆ, ORAZ ZASTOSOWANIE TECHNOLOGII QUADVAC, SPRAWIŁY, ŻE TERMOSY STANLEY Z SERII MASTER W 2017 ROKU ZOSTAŁY WYRÓŻNIONE PRESTIŻOWĄ NAGRODĄ RED DOT AWARD.

 

TERMOS OBIADOWY MASTER Z TECHNOLOGIĄ QUADVAC™

Innowacyjna technologia QuadVac™ zastosowana w serii MASTER, to dodatkowa izolacja próżniowa między dwoma podwójnymi ściankami, co daje łącznie cztery warstwy, które gwarantują długie i efektywne utrzymanie temperatury płynów.

Cztery warstwy stali (co charakteryzuje całą linie produktów MASTER) sprawiają, że jest on wyjątkowo wytrzymały na uszkodzenia mechaniczne.

Z zewnątrz pokryty jest powłoką antypoślizgową, dzięki której znakomicie trzyma się dłoni.

Jego spód (tak jak rączkę termosu) pokryto silikonem, dzięki czemu posiada właściwości antypoślizgowe.

Korek ze stalowym wykończeniem i silikonową uszczelką daje gwarancję, że płyny nie będą miały styczności z plastikiem.

Termos można myć w zmywarce, korek należy myć ręcznie.

    icon: hot   icon: cold

    10 h

     

    10 h

    Podawane parametry dotyczące utrzymania temperatury dotyczą pełnego naczynia, nieotwieranego przez określony czas. Otwieranie naczynia i częściowe opróżnianie wiąże się z szybszą utratą początkowej temperatury. Dla wydłużenia czasu utrzymania temperatury zaleca się, aby najpierw wypełnić naczynie gorącą wodą i pozostawić na pięć minut szczelnie zamknięte, po czym opróżnić i napełnić docelowym napojem lub potrawą oraz szczelnie zamknąć. W przypadku gdy przechowywany ma być produkt zimny lub chłodny należy użyć wody zimnej.