Cena:
849,00
PLN
Mcusta Lame to japoński nóż składany, stworzony z dbałością o najmniejsze detale i wymagania codziennego użytkownika. Zastosowanie głowni ze stali laminatowej San Mai - połączenia damastu i VG-10, zapewnia niezwykłą trwałość, wytrzymałość i trzymanie ostrości. Cechy noża Mcusta Lame:
Mcusta to japoński producent ekskluzywnych noży składanych oraz kuchennych, gwarantujących najwyższy poziom wykonania. Dla maksymalnej precyzji noże są wstępnie poddawane obróbce na maszynach sterowanych komputerowo, a następnie pasowane oraz wykańczane przez wykwalifikowanego rzemieślnika. Dzięki połączeniu wykorzystania nowoczesnych technologii oraz lat doświadczenia specjalistów, noże Mcusta wyróżniają się wyjątkowym stopniem dopracowania. Noże Mcusta - doskonałej jakości japońskie modele do codziennego użytkowaniaNóż wykorzystuje stal laminatową typu San Mai złożoną z rdzenia opartego na stali VG-10 oraz bokach wykonanych ze skuwanego damastu. Tego rodzaju konstrukcja zapewnia nam połączenie największych zalet obu rodzajów stali - świetnej retencji krawędzi tnącej oraz wytrzymałości mechanicznej. W połączeniu z profilem głowni drop point, nóż gwarantuje wszechstronność oraz szeroką funkcjonalność w codziennym użytkowaniu. Co więcej, wzrok przykuwa unikalny wzór damastu, który dzięki wytrawieniu uzyskuje jeszcze bardziej kontrastowy efekt. Blokada liner lock pozwala na łatwe i wygodne złożenie po użyciu. Okładziny z wytrzymałego i jednocześnie eleganckiego kompozytu Pakkawood gwarantują wysoką trwałość. Klips typu deep carry pozwala na skryte przenoszenie noża w kieszeni, co jest szczególnie przydatne dla osób ceniących sobie dyskrecję.
Polecamy
699,00
PLN
Wysyłka gratis!
659,00
PLN
Wysyłka gratis!
719,00
PLN
Wysyłka gratis!
229,00
PLN
Koszt wysyłki od: 10.90 PLN
699,20
PLN
Wysyłka gratis!
719,00
PLN
Wysyłka gratis!
2619,00
PLN
Wysyłka gratis!
1369,00
PLN
Wysyłka gratis!
989,00
PLN
Wysyłka gratis!
799,00
PLN
Wysyłka gratis!
×
A może rabat 3%
Poczekaj chwilę! Może skusi Cię kod rabatowy na zakupy 3% za samo zapisanie się do newslettera?
|