Wczytuję dane...

Cena:
789,00 PLN

Model: FD-599

Kod producenta: FD-599

Gwarancja: 2 lata

Realizacja zamówienia: 3 dni Dowiedz się więcej

podany czas dotyczy czasu do wysyłki. dodatkowo dochodzi czas doręczenia około :

 

kurier GLS (14.90 zł) - 1 dzień roboczy

kurier GLS pobranie (18.90 zł) - 1 dzień roboczy

pocztex 48  (15 zł) - 2 dni robocze

pocztex 48  pobranie (19 zł) - 2 dni robocze

paczkomaty  (9.90 zł) - 1 dzień roboczy (zdarzają się doręczenia w sobotę)

 

Dla zamówień powyżej 300 zł - dostawa GRATIS

Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!

Zwrot do 14 dni
Możliwość odbioru osobistego
Szybka dostawa

Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu 

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 63 warstwowa rdzeń VG-10 

Twardość - 60 HRC +/- 1

Długość całkowita - 36 cm

Długość ostrza - 21 cm

Szerokość klingi - 3,6 cm

Grubość klingi - ok. 2,4 mm

Waga - ok. 91 g

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 60
Klinga nierdzewna: Tak
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Tak, 10-101 warstw
Materiał rękojeści: Tradycyjna Japońska
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 21 cm
Typ ostrza: do porcjowania
Stal: VG-10