Cena:
789,00
PLN
Zwrot do
14 dni
Możliwość odbioru
osobistego
Szybka
dostawa
Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso. Dane techniczne:Ostrze - stal 63 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość - 60 HRC +/- 1 Długość całkowita - 36 cm Długość ostrza - 21 cm Szerokość klingi - 3,6 cm Grubość klingi - ok. 2,4 mm Waga - ok. 91 g Główne cechy
|
Polecamy
759,00
PLN
Wysyłka gratis!
579,00
PLN
Wysyłka gratis!
539,00
PLN
Wysyłka gratis!
769,00
PLN
Wysyłka gratis!
369,00
PLN
Wysyłka gratis!
359,00
PLN
Wysyłka gratis!
549,00
PLN
Wysyłka gratis!
419,00
PLN
Wysyłka gratis!
599,00
PLN
Wysyłka gratis!
549,00
PLN
Wysyłka gratis!