Wczytuję dane...

Cena:
440,00 PLN

Kod producenta: L0060014L06344

Gwarancja: 2 lata

Realizacja zamówienia: 3 dni Dowiedz się więcej

podany czas dotyczy czasu do wysyłki. dodatkowo dochodzi czas doręczenia około :

 

kurier GLS (14.90 zł) - 1 dzień roboczy

kurier GLS pobranie (18.90 zł) - 1 dzień roboczy

pocztex 48  (15 zł) - 2 dni robocze

pocztex 48  pobranie (19 zł) - 2 dni robocze

paczkomaty  (9.90 zł) - 1 dzień roboczy (zdarzają się doręczenia w sobotę)

 

Dla zamówień powyżej 300 zł - dostawa GRATIS

Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!

Zwrot do 14 dni
Możliwość odbioru osobistego
Szybka dostawa
Noże do steków ze stali nierdzewnej w ozdobnym pudełku

Zestaw 6 noży do krojenia mięsa to profesjonalne narzędzie do precyzyjnego krojenia steków. Jego mikroząbkowane ostrze zapewnia doskonałą precyzję i niezawodność przy porcjowaniu.

Marka Jean Dubost, obecna na rynku od ponad 100 lat, jest synonimem jakości i rzemieślniczego podejścia do produkcji sztućców.

Komplet 6 noży do steków zapakowany jest w eleganckie drewniane pudełko, ozdobione logo marki oraz symbolem pszczoły, który odnosi się do lokalności wytwarzanych produktów i poszanowania natury. Pszczoła stanowi również znak oryginalności i autentyczności produktów Jean Dubost.

Noże do krojenia mięsa pochodzą z kolekcji Laguiole, inspirowanej tradycyjnymi nożami pasterskimi, które od ponad 200 lat są używane w południowej Francji. Drewniane pudełko otoczone jest banderolą w barwach francuskiej flagi i sygnowane logo francuskiego Prezydenta ze względu na lokalność i tradycję, którą szczyci się marka Jean Dubost.

Co to jest nóż Laguiole? 

Nóż Laguiole wyróżnia się ręcznym wykonaniem, co nadaje mu unikalny, rzemieślniczy charakter. Ostrze wykonane jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, odpornej na rdzewienie i długo utrzymującej ostrość.

Firma Jean Dubost od czterech pokoleń produkuje noże i sztućce w małej miejscowości niedaleko Thiers, w sercu Francji. Produkty tej firmy to synonim francuskiego rzemiosła i tradycji.

Aby zachować ich estetykę i wysoką jakość, zaleca się ręczne czyszczenie noży.