Wczytuję dane...

Cena:
1649,20 PLN

Model: 01186

Kod producenta: 01186

Realizacja zamówienia: 3 dni Dowiedz się więcej

podany czas dotyczy czasu do wysyłki. dodatkowo dochodzi czas doręczenia około :

 

kurier GLS (14.90 zł) - 1 dzień roboczy

kurier GLS pobranie (18.90 zł) - 1 dzień roboczy

pocztex 48  (15 zł) - 2 dni robocze

pocztex 48  pobranie (19 zł) - 2 dni robocze

paczkomaty  (9.90 zł) - 1 dzień roboczy (zdarzają się doręczenia w sobotę)

 

Dla zamówień powyżej 300 zł - dostawa GRATIS

Koszt wysyłki: Wysyłka gratis!

Zwrot do 14 dni
Możliwość odbioru osobistego
Szybka dostawa

Sakai Takayuki Homura Guren Aogami#2/Iron Kurouchi Nóż Nakiri 18 cm

Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Dane techniczne:

Ostrze - rdzeń rdzewna stal Aogami#2 okuta żelazem
Rękojeść - drewno palony dąb
Twardość - 62-63 HRC
Długość całkowita - 35,1 cm
Długość ostrza - 18,0 cm
Szerokość klingi - 5,5 cm
Grubość klingi - 2,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 195 g